Pel 25 d’Abril, totes i tos a València

Pel 25 d’Abril, totes i tos a València

Dimecres, 24-04-2013

Des de la Coalició Compromís de la Ribera Baixa volem animar a tota la població de la nostra comarcar a acudir el proper dissabte 27 d’abril a la manifestació que tindrà lloc pels carrers de València en commemoració de la Diada Nacional del País Valencià, data en que es commemora la Batalla d’Almansa del 25 d’Abril del 1707, en defensa dels drets nacionals i socials del País Valencià.

Enguany, la manifestació convocada per Acció Cultural del País Valencià portarà per lema <<Per un finançament just per al País Valencià>> i la Coalició Compromís participarem en aquesta marxa, juntament amb desenes d’organitzacions socials, partits i sindicats per a exigir un millor finançament, juntament amb l’exigència d’exercir el dret a l’autodeterminació i la necessitat de dur a terme al nostre País una regeneració democràtica que desemboque en un canvi polític i social que ens permeta ixir d’aquesta crisi i re-construir el País que durant 20 anys el Partit Popular ha saquejat sistemàticament.

Així, animem a totes les persones a acudir el proper dissabte 27 d’abril a les 18:00 hores a la Plaça de Sant Agustí de València, des d’on s’iniciarà la manifestació i, al mateix temps, animen a tota la població a extendre la flama de la revolta per tots els pobles de la nostra comarca i bastir una majoria social progressista que permeta acabar amb els governs corruptes i totalitaris del Partit Popular.

 

Coalició Compromis – la Ribera Baixa

riberabaixa@compromis.net

25 d'Abil - Compromís

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *