1 de Maig a la Ribera Baixa

Contra les retallades i l’atur, construïm l’alternativa valenciana

 

            La Ribera Baixa, 27-01-2013

Amb la present nota de premsa, des de la Coalició Compromís de la Ribera Baixa convidem a participar a tots els treballadors i treballadores de la comarca a la commemoració de l’1 de Maig que tindrà lloc a la localitat de Favara, organitzada per Compromís i en la que participarà, entre altres, el diputat a les Corts Generals Joan Baldoví.

Des del nostre punt de vista, enguany més que mai, aquesta no ha de ser una jornada festiva, sinó una jornada de lluita i de reivindicació. Amb unes xifres d’atur que ha arribat al 29’19 % al País Valencià (727.500 persones) i que en el cas dels joves supera el 55 %, no podem perdre el temps en celebracions, sinó que hem de construïr una alternativa per als treballadors i les treballadores del nostre País.

Així, des de la Coalició Compromís apostem per aplicar una economia al servei de les persones i no al servei dels bancs, ajudant els joves, els emprenedors i les PIMES valencianes que sempre han apostat pels sectors tradicionals i que durant dècades han sigut els sectors que realment han portat la prosperitat al nostre País.

Al mateix temps, des de Compromís apostem per dinamitzar el que coneixem com a Economia del Bé Comú i que es basa en la dinamització de sectors productius que poden fer despuntar l’economia valenciana d’una manera sostenible, com ara les energies renovables, el reciclatge, la indústria cultural i el turisme basat en el patrimoni històric, ambiental i gastronòmic.

Al mateix temps, aquest 1 de Maig no podem oblidar les persones afectades per les estafes hipotecàries, per les preferents, per les retallades en les jubilacions, per les retallades en els drets laborals, en la sanitat pública, en l’educació, les retallades en les ajudes a la dependència i totes aquelles polítics salvatges que estan atacant el conjunt de la societat valenciana i que estan creant un autèntic drama social al nostre País.

Per això, convidem a totes les persones a assistir el proper 1 de Maig a Favara on tindrà lloc un cercavil·la que començarà a les 10 del matí des de la Plaça de l’Ajuntament i finalitzarà al Carrer País Valencià on es faran els parlaments on intervindran, entre altres, Joan Baldoví, dipuat a les Corts Generals.

La jornada reivindicativa acabarà amb un esmorzar popular i l’actuació del cantautor Toni de l’Hostal. Els tíckets de l’esmorzar costaran 5 euros i es podran adquirir en el mateix moment.

 

Coalició Compromís – la Ribera Baixa

www.riberabaixa.coaliciocompromis.net

riberabaixa@coaliciócompromis.net

cartell 1 de maig 3