P3220296

El passat divendres 22 de Març, Compromís Ribera Baixa va organitzar una xerrada sobre l’estafa de les participacions preferents al centre cultural de Corbera. A l’acte, presentat per l’alcalde de Corbera, Jordi Vicedo, va intervenir Juan Vte. Santos, advocat, i Mireia Mollà, portaveu d’economia a les Corts Valencianes per Compromís.

Juan Vte. Santos va fer una exposició explicant en què consisteix l’estafa de les participacions preferents i d’altres productes financers tòxics i va exposar les diferents solucions a què es poden acollir els afectats.

Per altra banda, Mireia Mollà va explicar als presents a l’acte les característiques de la regulació política d’aquests productes financers i va denunciar que el govern no està fent res per protegir les persones estafades sinó més bé al contrari, s’està protegint encara més els interessos de les entitats bancàries.

En acabar l’acte, d’entre el públic assistent es van comentar alguns casos dels afectats, i tant Santos com Mollà els van assessorar en quines eren les millors opcions a seguir per intentar aconseguir que els bancs els tornaren els seus estalvis.