Compromís per la Ribera Baixa ha renovat la seua executiva al cap de la qual es trobarà Carlos Grancha com a Portaveu, acompanyat de Hugo Font com a Secretari d’Organització, Josep Cortell com a Secretari de Finances, Joan Vicent Geribés com a Secretari d’Institucions, Marc Alacreu com a Secretari de Sectorials i Josep Magraner com a Secretari de Comunicació. A més formaran part de l’executiva Llúcia Casanova, Pilar Torres, Jesús Salesa, Pau Estarlich, Pasqual Ureña, Raúl Ibáñez, Dolors Pérez, Maria Borràs, Vanessa Escrivà, Maria Planells i Maria Ferrer.

La nova executiva es constitueix en un moment dolç per a la comarca, en la que el nombre de regidors ha crescut un 55% passant de 20 a 31 i amb un augment dels vots del 152% en les darreres autonòmiques, gràcies als quals Compromís es convertia en la primera força en la Ribera Baixa amb un 29,84% dels vots, el percentatge més alt de totes les comarques.

Ara, la nova executiva té la mirada posada en les eleccions generals, per tal que Compromís torne a ser el referent de l’esquerra transformadora, el valencianisme, l’ecologisme i la regeneració democràtica. Carles Grancha, ha manifestat el desig de l’executiva de tenir un grup fort a Madrid, amb Joan Baldoví al capdavant, que vetlle pels interessos dels valencians i siga la clau per al canvi de govern a l’Estat.

P3220296