El passat dissabte 23 de febrer es va constituir a la localitat de Cullera el col·lectiu local de Compromís, que d’aquesta manera passa de ser una coalició electoral a ser una coalició política amb la intenció d’articular l’alternativa que necessita la ciutadania de Cullera.

A l’acte assistiren Héctor Borreguero, secretari d’organització comarcal, i Toni Planells, secretari comarcal de Compromís a la Ribera Baixa.

A l’assemblea de constitució assistiren els membres del Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa, Alternativa Progressista de Cullera i les persones que s’han adherit directament a Compromís.

D’aquesta manera, Pere Manuel, actual regidor de la Coalició Compromís va ser escollit Portaveu i secretari de política institucional i Pilar Torres secretària local i portaveu adjunta.

Juntament amb ells, formaran part de l’executiva local Carmina Piris com a secretària d’organització; Marc Joan s’encarregarà de Comunicació i Joves, Hugo Font de les finances i José Marí d’implantació i noves tecnologies.

A més, van ser escollits com a vocals Ximo Arlandis, Ximo Bosch, Júlia Blasco, Júlia López, Raül Martínez, i Elvira Mondragon.

Per últim, es va decidir que Pere Manuel serà el representant al Consell General i Pilar Torres serà la suplent.